30
jul

Bouwvak, Borrelen en even minder bereikbaar

Image
30 jul

De bouwvak gaat weer beginnen, voor veel van de mensen in onze branche een periode van vakantie. Dit willen we natuurlijk even gezellig met elkaar inluiden. Wij zijn zelf ook minder aanwezig op kantoor maar uiteraard wel bereikbaar.

Bouwvak

Van 1 t/m 15 augustus gaat de bouwvak van start, traditioneel een tijd van rust voor iedereen die in de bouw en infra werkzaam is. Veel van onze mensen zullen dan ook op vakantie gaan. Ook de collega’s van Tref maken in deze periode gebruik van een welverdiende vakantie en daarom zullen we minder bereikbaar zijn. Uiteraard zullen we ervoor zorgen dat we op belangrijke vragen reageren. Voor vragen zijn we bereikbaar op het nummer 0182 235 155. We wensen iedereen een hele fijne vakantie, ( en als je doorwerkt fijne werkweken!) en we zien jullie graag terug na de vakantie.

De borrel

Het werd erg gezellig, er waren veel te veel pizza’s en de muziek werd steeds nostalgischer. Erg leuk om elkaar zo nog even te ontmoeten voor de bouwvak en verhalen van de afgelopen periode te mogen horen. Bouwvakborrel, die houden we erin!

Deel dit bericht