26
dec

Gelukkig Nieuw Jaar

Image
26 dec

Afgelopen maanden waren niet altijd makkelijk met de 2de coronagolf en nieuwe lock down. Bij Tref hechten we heel veel waarde aan de persoonlijke relatie die we hebben met onze werknemers en klanten. Daarom bedachten we toch een mogelijkheid om elkaar aan het einde van het jaar te kunnen ontmoeten

De Kerst Drive-In

Normaal sluiten we het jaar altijd gezellig af met elkaar door te borrelen, een eindejaarsfeesteje te organiseren en samen te proosten op het nieuwe jaar. Met max 2 mensen samen ging dat natuurlijk niet lukken. Daarom bedachten we een oplossing. Een drive in waarbij we door het raampje van de auto toch even gezellig konden bijpraten.

Toch een fijne afsluiten

Het was uiteindelijk ontzettend gezellig. Met een vuurtje op de achtergrond mochten onze medewerkers hun kerstpakketten in ontvangst nemen. De bekende kerstnummers klonken gezellig op de achtergrond en met een warme chocomelk met slagroom ( en misschien zelfs een flinke scheur rum 🙂 ) Konden we iedereen toch op afstand de beste wensen voor het nieuwe jaar wensen en bedanken voor de inzet het afgelopen jaar!

Uiteraard hopen we volgend jaar weer echt elkaar de hand te mogen schudden maar voor nu was dit een hele fijne oplossing. Iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Deel dit bericht