Nieuws

Afgelopen week hadden we een fotoshoot bij Suzan Alberts, zij maakt zakelijke foto's met veel kleur.
lees verder
Dat is snel gegaan! Twee weken geleden openden wij onze nieuwe vacature omdat we op zoek waren naar een nieuwe collega. We zijn dan ook verrast dat we zo snel dit bericht mogen delen, we hebben hem gevonden!
lees verder
We hebben voor het nieuwe jaar grote plannen. Zo lijken onze plannen steeds concreter te worden rondom het nieuwe kantoor pand.
lees verder
Afgelopen maanden waren niet altijd makkelijk met de 2de coronagolf en nieuwe lock down. Bij Tref hechten we heel veel waarde aan de persoonlijke relatie die we hebben met onze werknemers en klanten.
lees verder
Tref gaat samenwerken met HelloFlex. Dit mooie systeem speciaal ontwikkeld voor onze sector zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers en werknemers online een helder overzicht kunnen bieden van contracten, uren en facturen!
lees verder
Bij Tref helpen we niet alleen mensen met jaren ervaring aan een baan. Ook starters die graag een vak willen leren zijn van harte welkom om kennis te komen maken. We hebben al veel starters mogen helpen met het bouwen aan een nieuwe toekomst.
lees verder
De bouwvak gaat weer beginnen, voor veel van de mensen in onze branche een periode van vakantie. Dit willen we natuurlijk even gezellig met elkaar inluiden. Wij zijn zelf ook minder aanwezig op kantoor maar uiteraard wel bereikbaar.
lees verder
Yes we hebben onze nieuwe collega gevonden! We zijn erg blij met de komst van Nicole als intercedent new business.
lees verder
kantoor trefpersoneel
Goed nieuws! We zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Ben jij de junior accountmanager die we zoeken? We komen graag met je in contact.
lees verder
De situatie rond het coronavirus wordt snel ernstiger en dat heeft gevolgen voor de manier van werken en het contact met Tref Personeelsbemiddeling. De regering heeft serieuze maatregelen aangekondigd waar wij ons uiteraard aan zullen houden.
lees verder
Wij gaan uitbreiden! Vanaf vandaag mogen we Esther verwelkom op kantoor en daar zijn we blij mee 🙂
lees verder
Veel negatieve berichten over de uitzendbranche de laatste tijd. Wij hebben gelukkig een hele andere ervaring. De goede band die we met onze mensen hebben, daar zijn we trots op!
lees verder
Deze week ontvangen al onze '' buren '' in Waddinxveen onze kerstkaart. We wensen iedereen hele prettige feestdagen. Graag helpen we mensen in 2020 aan een mooie nieuwe baan! Dat doen we voor...
lees verder
De blokjes kaas zijn gesneden, Mariah Carey op de speakers en een heerlijk (digitaal) knapperend vuurtje staat op. Wij hebben zin in de kerstborrel.
lees verder