Treffend personeel
Kwaliteit voorop
Kennis van het vak
Passende match

Ons team

Image

Peter Overbeeke

Eigenaar
06 - 40 83 16 81
peter.overbeeke@trefpersoneel.nl
Image

Pieter van Klaveren

Intercedent
06 - 21 90 98 87
pieter.vanklaveren@trefpersoneel.nl
Image

Nicole de Feij

Intercedent
06 - 25 41 54 70
nicole.defeij@trefpersoneel.nl
Image

Petra Verwijs

Marketing & Communicatie
0182 - 235 155
info@trefpersoneel.nl

Ons verhaal

Personeelsbemiddeling!? Is dat iets anders dan een uitzendbureau?

Ja en nee, Tref Personeelsbemiddeling heeft als doel om voor mensen een baan te vinden voor de lange termijn. Werknemers die via ons aan de slag gaan kunnen er vanuit gaan dat het bedrijf echt op zoek is naar nieuw personeel. Bij ons vind je dus geen klusjes van twee weken. Onze opdrachtgevers hebben de intentie om werknemers zelf in dienst te nemen. Werknemers die positief opvallen door hun werkhouding en motivatie worden vaak na een periode van 6 tot 9 maanden in dienst genomen.

In het kort:

Wie zijn wij?

Tref Personeelsbemiddeling is een bedrijf in Waddinxveen dat voor mensen in de regio passende banen zoekt. Ons doel is om mensen te bemiddelen naar een baan waar ze kunnen blijven en iets op kunnen bouwen. Dit doen we voor mensen zonder ervaring die graag een vak willen leren en voor mensen die al veel ervaring hebben maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze mensen kunnen gebruik maken van ons netwerk in Waddinxveen, Gouda, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer & Lansingerland.

Wat bieden we

  • Banen met vastigheid
  • Opleidingen: Ben je starter en wil je graag een vak gaan leren. Kom dan eens langs. Wij hebben veel klanten die graag kennis met je maken. Ze leren je binnen hun bedrijf een vak. Wij betalen bijvoorbeeld een vca veiligheidscursus of zorgen ervoor dat je een heftruck certificaat kan behalen. Zoals je ziet is er veel bespreekbaar.
  • Tijd. We nemen de tijd om naar je te luisteren. Wat zoek je echt en waar kunnen we je bij helpen. We beloven dat we alleen banen voor je zoeken waar jij om hebt gevraagt en die passen bij jouw wensen.
  • Een eerlijke inschaling. Heb jij jaren ervaring dan betalen we daar ook voor. En ook als starter zullen we een goed salaris bieden. En als je de ervaring op gaat bouwen groeit je salaris ook mee

Wat vragen we

  • Natuurlijk zet je jezelf in bij jou werkgever. Dingen zoals op tijd komen en lekker werken zijn voor jouw vanzelfsprekend.
  • Een goed overzicht van je werkervaring. Op papier of in gesprek. Wij zullen altijd zorgen dat je eerlijk en passend betaald krijgt en een baan aangeboden krijgt die past bij jouw kennis.
  • Bereidheid om te leren en als het nodig is om certificaten te halen zoals een vca.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bijvoorbeeld als je benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen. Onze contactgegevens vind je onder aan deze pagina of via Contact in het menu. Of stel je vraag via de livechat dan geven we zo snel mogelijk antwoord.

Image