13
okt

Tref schaft beter systeem aan, samenwerking HelloFlex

Image
13 okt

Tref gaat samenwerken met HelloFlex. Dit mooie systeem speciaal ontwikkeld voor onze sector zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers en werknemers online een helder overzicht kunnen bieden van contracten, uren en facturen!

Tot voor kort werkte Tref samen met UB+, een zeer ervaren bedrijf in backoffice voor uitzendbureau’s. Het systeem raakte wel erg verouderd en daarom werd het tijd om met een goede nieuwe partij aan de slag te gaan. Vanaf komende maand gaan we dan ook met enhouasiatme aan de slag met HelloFlex

Over HelloFlex

HelloFlex is onderdeel van de HelloFlex group. HelloFlex group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Meer dan 1.500 organisaties maken inmiddels gebruik van de aangeboden oplossingen. Deze worden ontwikkeld door ruim 200 vakspecialisten in Nederland en Oekraïne. En groeien doen ze nog steeds. Flexwerkers, opdrachtgevers en recruiters loggen in via hun telefoon, tablet of computer. Ze zien dan hun persoonlijke dashboard, waar alle belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar staan.

Met HelloFlex kunnen we efficient urendeclaties verwerken, facturen verzenden, vakantiedagen beheren en contracten op een juridisch correcte wijzen opmaken. Uren kunnen heel makkelijk ingedient worden en gecontroleerd worden, ziekte en vakantiedagen staan heel overzichtelijk weergegeven en zowel werknemer als opdrachtgever kunnen heel makkelijk opmerkingen plaatsen.

Voor ons betekend het nieuwe systeem ook een hele vooruitgang door een veel overzichtelijkere workflow. Met FlexService verwerken we declaraties volledig digitaal en automatiseer je verloning en facturatie.

Deel dit bericht