28
jan

Uitbreiding Tref Personeel

Image
28 jan

We hebben voor het nieuwe jaar grote plannen. Zo lijken onze plannen steeds concreter te worden rondom het nieuwe kantoor pand. In de zomer komt het pand onder ons beschikbaar en met de verhuurder hebben we afspraken kunnen maken over een overstap van ons kleine kantoortje op de 1ste verdieping naar de grote ruimte op de begane grond. Op korte termijn hebben we al plannen om op zoek te gaan naar een nieuwe collega.

Vacature bij Tref.

Die nieuwe collega gaan we graag alvast inwerken zodat er een sterk team klaar staat als we gaan verhuizen! We zoeken een enthousiate junior / medior die samen met ons wil groeien. Meer over deze vacature vind je ook op onze website: https://www.trefpersoneel.nl/vacature-intercedent-accountmanager-junior-medior

Groeiverwachting

Ondanks alle ellende in 2020 met corona hebben we toch een mooie groei mogen zien en fijne relaties opgebouwd met onze klanten. Deze inmiddels vaste relaties werken graag ook in 2021 met ons samen en verwachten in dit jaar nieuwe mensen nodig te hebben, samen groeien we graag verder! We zoeken dus niet alleen intern een nieuwe collega maar hebben ook veel vacatures open staan in de bouw , infra , techniek, logisiek en groen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen gaan we samen met RecruitNow werken aan een prachtig nieuw frontoffice systeem. Hierdoor worden we digitaler en kunnen we hopelijk nog beter voldoen aan de vraag van onze klanten. 

Deel dit bericht