21
sep

Van starter tot vakman

Image
21 sep

Bij Tref helpen we niet alleen mensen met jaren ervaring aan een baan. Ook starters die graag een vak willen leren zijn van harte welkom om kennis te komen maken. We hebben al veel starters mogen helpen met het bouwen aan een nieuwe toekomst.

Leerling timmerman, leerling dakdekker, leerling betonboringen, leerling sloper

Enkele voorbeelden van banen waar starters mochten beginnen via Tref, waar de kans aan starters werd geboden om zonder ervaring aan de slag te gaan en in de praktijk het vak aan te leren. Veel van deze starters zijn inmiddels door het bedrijf op contract genomen en mogen zichzelf vakman noemen. En wij vinden dat super om te zien! We zijn er trots op dat wij als bemiddelingsbureau een onderdeeltje in het leven van deze mensen mogen zijn bij het vinden van de beste baan en mensen mogen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Beschikbare startersbanen

Ook nu hebben we prachtige startersbanen beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Leerling Zonnepanelenmonteur
  • Leerling Betonzager
  • Junior Timmerman
  • Leerling Hovenier
  • Leerling Dakdekker

Samen met Tref je nieuwe baan vinden

We helpen mensen graag aan de perfecte baan, dat is wat wij doen. Heb jij dus een droombaan dan denken we heel graag met je mee hoe je die posititie gaat krijgen. Vaak kunnen we je direct helpen aan zo’n baan en anders gaan we op zoek naar een vacature die je helpt op weg naar die droombaan. Neem dus vooral contact met ons op voor een bak koffie en een goed gesprek. We denken graag met je mee! Dit kan je bijvoorbeeld doen door je gegevens achter te laten via de contactpagina: https://www.trefpersoneel.nl/contact, laat even je gegevens achter en we zullen binnen 24 uur contact met je opnemen voor een korte verblijvende kennnismaking. Op de website vind je ook een livechat waar je heel makkelijk een vraag kunt stellen

Deel dit bericht