Uitdagende baan
samen bouwen
Kennis van het vak
Solliciteer jij?

Werken bij

Begonnen in 2019 en nu hard op zoek naar mensen die mee willen bouwen aan een nog mooier bedrijf! Tref Personeelsbemiddeling vind het belangrijk dat we altijd de hoogste kwaliteit voor onze klanten leveren en de beste banen voor onze mensen vinden. Dit doen we met plezier en met aandacht voor de mensen die langs komen. Wil jij hieraan bijdragen? Kijk dan hier onze openstaande interne vacatures.

Vacatures

Tref Personeelsbemiddeling is een groeiend bedrijf en wil daarom graag mensen ontmoeten die mee willen bouwen aan het bedrijf.

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

Over Tref

Dat is ons doel, onzelf ieder jaar weer overtreffen. Om te kunnen groeien en meer mensen te kunnen laten profiteren van onze diensten hebben we gedreven nieuwe mensen nodig die met ons mee willen groeien. Dat bied kansen!

Why do you want to work here?

Een vraag die vaak gesteld wordt tijdens een sollicitatiegesprek, waarom wil je hier werken? Maar laten we het eens omdraaien. Waarom denken wij dat iemand bij ons wil werken! Werken bij Tref Personeelsbemidding betekend een veelzijdige, uitdagende baan. Als opstartend bedrijf staan we open voor nieuwe ideeen en kan jij echt invloed hebben op de manier waarop het bedrijf zich ontwikkeld. Een super uitdagende baan waarbij je iedere dag iets anders kan doen. Je werkt met mensen, je bent coach en accountmanager tegelijkertijd.

kantoor trefpersoneel