Treffend personeel
Kwaliteit voorop
Kennis van het vak
Passende match

Onze werkwijze

Image

1. Ontvangst vacature

Er word een vacature aangemeld. We gaan bij het bedrijf langs om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het bedrijf en de inhoud van de functie.

Image

2. Bedrijfsbezoek

Aan de hand van ons bedrijfsbezoek gaan we een vacaturetekst schrijven. Als alles klopt plaatsen we deze tekst op onze vacaturepagina.

Image

3. Ontvangst sollicatie

Jouw sollicitatie komt bij ons binnen. We nemen contact met je op en nodigen je uit voor een kop koffie.

Image

4. Persoonlijk gesprek

Samen nemen we jouw cv door. Daarnaast kijken we naar je persoonlijke wensen rondom werk en bedrijf.

Image

5. Bespreken vacature

We bespreken de openstaande vacature. We bespreken de inhoud van de functie. Ook bespreken we het bedrijf waar de vacature openstaat.

Image

6. Aanbieden CV

Als uit ons gesprek blijkt dat de vacature bij je past en je graag voor het bedrijf zou willen werken dan kunnen we jouw cv bij de opdrachtgever onder de aandacht brengen.

Image

7. Bespreken geschiktheid

Tref Personeel zal in overleg met jou bespreken of we je ook vinden passen bij de openstaande functie. Hier zullen we altijd eerlijk over communiceren.

Image

8. Overleg voorwaarden

Als er vanuit jou en het bedrijf een goede match is, gaan we in overleg de voorwaarden bespreken. Jouw salarisindicatie hanteren we als uitgangspunt. We kijken ook altijd naar de cao die een bedrijf hanteert.

Image

9. Gefeliciteerd!

Als vanuit beide partijen een akkoord is bereikt kan je starten. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Natuurlijk blijven we voor je klaar staan. Voor vragen of hulp blijven we altijd bereikbaar.

Onze garanties

Image

1. Banen met uitzicht

Als personeelsbemiddelaar zijn we altijd op zoek naar de perfecte baan voor jou. Ons doel is daarom ook altijd om een baan met uitzicht op een contract bij de werkgever te creëren. In de eerste periode hebben jij en de werkgever de mogelijkheid om te kijken of het echt klikt en de functie passend is.

Image

2. Salaris in overleg

Het salaris word altijd in overleg met jou bepaald. We gebruiken hiervoor de cao van het bedrijf waar je gaat werken, het aantal jaren ervaring dat je hebt opgebouwd en jouw salariswens. Omdat we ons altijd aan de cao houden wordt er minimaal hetzelfde loon uitbetaald als aan de mensen die bij een bedrijf in dienst zijn.

Image

3. Zorgvuldig met gegevens

We gaan zorgvuldig met privégegevens om. We houden ons aan de privacywet en zorgen ervoor dat je gegevens veilig bij ons zijn. Als er iets gedeeld moet worden met een werkgever doen we dit altijd in overleg met jou.

Image

4. Elke sollicitatie serieus

Een sollicitatie nemen we serieus. We gaan altijd met jouw sollicitatie aan de slag. Mocht er een keer geen match met een bedrijf zijn dan houden we je daarvan op de hoogte. We gaan dan graag op zoek naar een betere optie.

Image

5. Elke week salaris

Iedere week betalen we stipt het salaris uit. Je krijgt ook wekelijks een loonstrook en voor vragen kan je ons altijd bellen. Liever eens per maand uit laten betalen? Geen probleem, ook dat is mogelijk!

Image

6. Altijd volledige inzet

We zullen ons altijd voor je inzetten. Als je vragen heb over samenwerking, zaken op de werkvloer enz. kan je altijd contact met ons opnemen. Dus ook als je al aan het werk bent via ons blijven we ons 100 procent inzetten voor onze mensen.

TREFFEND werk nodig?

Wij regelen het voor je!
schrijf je in ▸