Treffend personeel
Kwaliteit voorop
Kennis van het vak
Passende match

Tref ZZP'ers

Ben jij als zzp'er op zoek naar een nieuw opdracht, kom eens kennismaken met Tref Personeelsbemiddeling. Of op zoek naar zelfstandigen voor een nieuwe opdracht? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We werken met steeds meer ZZP'ers samen en krijgen veel postieve reacties terug. Onze opdrachtgevers zijn blij met de kennis en kunde die zelfstandigen met zich mee brengen. Onze ZZP'ers zijn blij dat ze niet iedere keer als een opdracht verloopt opnieuw moeten gaan zoeken, dat doen wij namelijk voor ze! Hoe het precies in zijn werk gaat zie je hieronder in 4 stappen uitgewerkt.

zzp bemiddeling

De mogelijkheden bespreken

Wil je als ZZP'er een samenwerking aangaan met Tref Personeelsbemiddeling? Of gewoon eens kennis komen maken om alle opties te bespreken. Neem dan even contact met ons op.

Image

1. Kennismaking

Nadat je contact met ons opgenomen hebt plannen we een kennismaking in. Bij ons op kantoor of ergens anders als dat beter uitkomt. Aan de hand van jouw ervaring als zzp'er bespreken we de opties die wij kunnen bieden. Ook gaan we actief zoeken voor nieuwe opdrachten aan de hand van het gesprek.

Image

2. Bepaling uurtarief

Jouw uurtarief staat centraal bij het bepalen van het tarief dat we aan de opdrachtgever voorleggen. We zullen het gesprek aangaan als we er niet uitkomen met een opdrachtgever en gaan pas over tot een akkoord namens alle partijen als jij tevreden bent over het tarief.

Image

3. Beschikbare opdrachten en starten

We bemiddelen in de bouw, infra, techniek en groensector. We hebben veel contacten met bedrijven in een straal van 30 km om Waddinxveen. Vaak gaat het om opdrachten waar voor een langere periode werk beschikbaar is. Als er overeenstemming is bereikt kan je gaan starten op het gekozen project.

Image

4. Facturatie

We betalen je facturen iedere week uit! ( de eerste factuur na 14 dagen) Daarnaast ontvang je wekelijks een overzicht van wat we uitbetaald hebben. Je hoeft dus ook niet bang te zijn voor onbetaalde facturen omdat wij de facturatie richting de opdrachtgever verzorgen. Jouw facturen kunnen gewoon bij ons ingediend worden.